BAŞKAN BABAOĞLU AŞURE İKRAM ETTİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  COVİD-19 tedbirleri kapsamında ana hizmet binası önünde vatandaşlara aşure ikram etti. Vatandaşlar salgın tedbirleri kapsamında gerçekleşen aşure ikramı nedeniyle Başkan Babaoğlu'na teşekkür etti

Başkan Hendek Meydanında Aşure Dağıttı… Yarın Cuma Sonrası Aşure Dağıtımı Yapılacak…

TEDBİRLER KAPSAMINDA

Hendek Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle her yıl düzenlediği aşure etkinliğini bu yıl belediye hizmet binası önünde gerçekleştirdi. Coronavirus tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan aşure ikramı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Aşure ikramını yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Geçirdiğimiz zorlu dönemlerde birbirimize çok yakın olamasak ta Aşure Günü gibi mübarek günlerde kardeşliğimizi pekiştiriyorum. Devletimizin aldığı tedbirleri uygularsak inşallah geçecek, bitecek bu günler” dedi.

Başkan Hendek Meydanında Aşure Dağıttı… Yarın Cuma Sonrası Aşure Dağıtımı Yapılacak…

AŞURE BEREKETTİR

 Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu şu sözlere yer verdi; “Aşure günün manevi huzurunu yaşatmak adına vatandaşlarımıza aşure ikramı yaptık. Rabbim hepimizin niyetlerini kabul eylesin. Birliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Dayanışmanın, paylaşmanın, barışın, kardeşliğin, muhabbetin ve birliğin simgesi olan aşure etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca 4 Eylül günü Cuma namazı çıkışında belediye hizmet binası önünde tekrar aşure ikram edileceği duyuruldu.