Bursalı gazeteciler

Hendek 2.OSB Müteşebbisleri Dernek Başkanı Şeref Karakaya’nın annesinin hayatını kaybetmesi sonrasında taziyede bulunmak için Hendek’e gelen Bursalı gazeteciler Başkan Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Babaoğlu, Haberhendek.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kavis ile birlikte Bursa Meydan Gazetesinden Boybey Çelik, Kent Gazetesinden Bilal Kayaaltı, Gazete Bursa’dan Osman Çetin ve Tarafsız Medya’dan Hüseyin Tüccar’ı makamında ağırladı.

Hendek’i anlattı

Şeref Karakaya’ya başsağlığı dileklerini ileterek sözlerine başlayan Başkan Babaoğlu, Bursalı misafirleri Hendek’te ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Heyete Hendek’i tanıtarak projelerinden bahseden Başkan Babaoğlu,  “Hendek’te hemşerilerimizin memnuniyeti ve beklentilerini en ön planda tutarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hendek’in geleceğini düşünerek üstün bir vizyonla hazırladığımı projelerimizi kademe kademe hayata geçireceğiz. İnsanların nefes alabileceği ortamları, yeşil alanları arttırmak, otopark ve trafik sorunları ile ilgili çözümler, kadın, çocuk ve yaşlılar ile ilgili sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek öncelikli hedeflerimiz arasında” dedi.

Şeffaflık ilkesi

Kaynakların etkin ve yerinde kullanılmasının önemine değinen Başkan Babaoğlu, “İlçemizde eksikliği olan, vatandaşı mağdur eden ne varsa onu çözmek en önemli projedir. Kaynaklarımızı verimli kullanmak zorundayız. Halkın katılımıyla, şeffaflık ilkesi ve hesap verebilen bir belediyecilik anlayışıyla hizmet yürüyüşümüzü başlattık. Çok şükür Hendek halkı bunları görüyor” dedi. İstihdam, eğitim ve kültür alanında farklı adımlar atıldığına vurgu yapan Başkan Babaoğlu, “Son 5 ayda düzenlenen çeşitli organizasyonlarda toplamda 80 bine yakın bir kitleye ulaştık. Kültür etkinlikleri ve sosyal alanda fark yaratacağız” diye konuştu.