İlçemiz Hendek Yeni Mahallede sürdürülen bir inşaat nedeniyle 2 aydır yol toprak ve bariyerlerle kapalı olduğu paylaşımını yapan muhtar durumla ilgili veryansın etti. 

Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli Aylardır Kapalı olduğunu belirttiği Yeni Mahalle 2063 nolu sokak daki çalışmaların yetkililere defalarca ilettiğini belirterek, bugün yarın yapılacak düzeltilecek kaldırılacak söylemleriyle oyalandığını kimsenin halkın yolunu bu şekilde kapatmaya hakkı olmadığını belirterek bölgede yaşamakta olan 300 hanenin 2 aydır mağdur edildiğini vurgulayan bir paylaşım yaptı. 7 Metrelik yolun yarısına dökülen harfiyat toprağının aylardır kaldırılması bekleniyor…

Muhtar İskefiyelinin paylaşımıyla ortaya çıkan bu durumu şöyle duyurdu ;

“Halkin yolunu bu şeki̇lde hi̇ç ki̇mse kapatamaz. yaklaşik i̇ki̇ aydan bu tarafa mahallemi̇zde 2063 sk toprak ve bari̇yerlerle kapatilmiştir. yetki̇li̇lere bu konuyu defalarca di̇le geti̇rdi̇k bugün yarin şekli̇nde bi̇zleri̇ oyaliyorlar öyle sansınlar ama bi̇zlerde çalabi̇leceği̇mi̇z kaplarımızın olduğunu bi̇li̇yoruz. Bu yolu yaklaşik 300. hane kullaniyor. bi̇r kez daha yetki̇li̇lere bu yolun normal şekle geti̇ri̇lmesi̇ni̇ bekli̇yoruz.  saygilarimla”

Aylardır bu halde olan yol muhtarın paylaşımıyla ortaya çıktı…

Şimdi Bölgedeki bu durumun sürdürülüp sürdürülmeyeceği, bu yol işgaline son verilip verilmeyeceği düşünülürken, yetkililerin bu ve buna benzer durumlara yol açan kişiler hakkında yaptırımları ve şikayetlere duyarsız kalmaları isteniyor. 

Bölgede yaşamakta olan vatandaşlar, gerekirse bu konuyla ilgili imza toplama girişimlerinin olduğu, aylardır yaşadıkları bu mağduriyetin son bulması için yetkililere muhtar aracılığıyla seslendiler…