HENDEK’İN GELECEĞİNE AKADEMİK DESTEK

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde çeşitli alanlarda görev yapan akademisyenlerle bir araya geldi.

SAÜ VE SUBÜ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Hendek’te gerçekleştirilebilecek projelerin yanı sıra Hendek’te eğitim alanında yapılabilecek yatırımlar ele alındı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,

“ Hendek Belediyesi olarak eğitime ve geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz destekler artarak devam ederken, eğitim konusunda elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” dedi. Ayrıca Başkan Babaoğlu Hendek Belediyesi’nin Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile işbirliği içinde her projeyi hayata geçirmeye hazır olduklarını söyledi. Babaoğlu bilimsel desteğin önemine değinerek akademisyenlerden gelecek her fikri ve projeyi dikkate aldıklarını ifade ederek, “SUBÜ ve SAÜ ile gurur duyuyoruz.” dedi.

KÜLTÜRÜN ŞEHRİ HENDEK

Başkan Babaoğlu, üniversitelerimizin şehrimiz için önemine değinerek akademisyenlere Hendek projeleri hakkında bilgiler verdi. İstişare toplantısının ardından Babaoğlu, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden gelen akademisyenlere Hendek Kültür Evi hakkında bilgiler verdi. Hendek’in tarih boyunca birçok kültüre ev sahipliği yaptığını söyleyen Başkan Babaoğlu Hendek’in kardeşlik ve barış şehri olduğuna dikkat çekti. Üniversite ve sanayi işbirliğinin önemli bir parçası olan bu buluşmaların devam etmesini, projelerle taçlandırılmasını arzu ettiklerini anlatan Babaoğlu,  davete katılan akademisyenlere teşekkür etti.