Sakarya'nın Kocaali İlçesine gelen mevsimlik işçiler fındık toplarken,  işçilerin çocukları da Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kocaali Gençlik Merkezinde güvenle sosyal aktivite ve spor yapıyorlar.

Aileleri tarlada, çocuklar gençlik merkezinde vakit geçiriyor...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye’de düzenlenen “Merkezim Her Yerde” etkinlikleri kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kocaali Gençlik Merkezince farklı bir etkinliğe imza attı.  Kocaali Gençlik Merkezi görevlileri tarafından, Mardin Ortaköy den gelen işçi gençlere, Kocaali İlçesinin doğal güzellikleri gezdirildi. Mevsimlik işçiler fındık toplarken, çocukları ve gençlerde işten arta kalan kısımda Kocaali İlçesini gezerek çeşitli etkinliklerle hem günün yorgunluğunu attılar, hem de moral buldular. 

Aileleri tarlada, çocuklar gençlik merkezinde vakit geçiriyor...

Gençler, Kocaali Stadında Geleneksel Okçuluk, Matrak, Mas Güreşi,  Halay çekme yarışması oynadılar. Kocaali Sahillerini gezen ve doğa ile başbaşa kalan çocuklar, parklarda salıncakta sallanarak keyifli bir gün geçirdiler.

Sakarya Gençlik ve İl Müdürü Arif Özsoy ; “Kocaali Gençlik Merkezinde mevsimlik işçilerin çocuklarını ağırladı.

Aileleri tarlada, çocuklar gençlik merkezinde vakit geçiriyor...

Fındık toplamak için Kocaali İlçesinde gelen mevsimlik işçilerin çocuklarını bir araya getirerek, İlçede Sosyal ve spor etkinliklerinde buluşturduk. Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. İşte Biz devlet olarak bu yüzden varız. Güvenlik, sağlık ve tüm kurallara dikkat ederek, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.

Bu tür etkinliklerimiz her zaman devam edecektir. Gençlik Merkezlerimizde ve tüm tesislerimizde öncelikli hedefimiz, sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir” şeklinde konuştu.