Evet, seçimler bitti ama tartışmalar bitmedi çok şükür malzeme bol.

Kimse halinden ve verdiği oydan dolayı memnun değil herkes ısrarla sandık istemekte.

Baksanıza daha seçimin yapıldığı günün arife sinde kırmızı çizgiler çizen zavallı  %54 lük blok tam ortadan çatladı.

Kırmızı çizgi diye tutturan cahil tayfası son olarak çizgilerin rengini pembeye kadar indirgedi, yakında mora dönerseler şaşırmamak lazım.

Seçim meydanlarında atıp tutan bol keseden sallayanların 1 tanesi bile iktidara talip değil biri ana muhalefet olma derdinde diğeride 14 tane ilke diye bir şey tutturmuş milletin gözünü boyayarak topu taca atma peşinde.

Ha bu arada bir tanesi de ideolojisinin gereği sol elini havaya kaldırınca koltuğunun altından düşen rezidansları toplamakla meşgul.

Yahu bunlar belediye lirde çalıp çırpmışlar solculuk devrimcilik diye diye malı götürmüşler ama ne dense bazı medya organlarının sesi soluğu kesilmiş dut yemiş bülbül e dönmüş ve olaya öküzün trene baktığı gibi bakmakta.

Acaba devlette bu kadar sene çalışarak rezidans alan bu uyanıkları ekonomi bakanı yapsak ta bizde bir tane rezidans çık sahibi olsak fena olmaz dimi?

‘’Dinüme dahleden bari müselman olsa’’ diyesi geliyor insanın.

Bunlar yolu yordamı biliyor çalmadan ,çırpmadan malı nasıl götüreceklerini  helal olarak bu rezidansçıkları alma yöntemlerini bize de öğretseler aslında fena olmaz.

Neymiş efendim haram yemezlermiş onurlu insanlarmış?

E rezidansı olmayanlar ney?

Onursuz mu?

Pandora nın kutusu açıldı artık bu iş artık eski lağım kokan İSKİ skandalının 2015 versiyonu halini almaya başladı.

Sabah akşam saray da saray diye tutturan cahiller bakalım bunun hesabını nasıl verecekler.

Bunlar, kendi hikâyelerinin figüranı dahi olamayacak insanlar ama birilerinin gazıyla başrole soyunurlarsa olacağı buydu.

E boşuna dememişler ‘’ışıklar yanarsa projektörlerin sahnede olanları çırılçıplak ortaya dökeceğini bilmeli insan’’.

Takke düştü kel göründü  ‘’KEMAL’’ abiyede yol göründü, ne paralel  ne gezici nede İstanbul sermayesi seni kurtaramayacak.

İnşallah AK  parti bu kişiliksiz solcu geçinen ama en büyük kapitalist olan bu  ar damarları çatlamış Atatürk ü  bile hırsızlıklarına yolsuzluklarına alet  eden bu modası geçmiş  vesayet odaklarıyla koalisyon hükümeti kurmaz, bizi de rencide etmez ve sandığı tekrar önümüze getirir.

MHP ye gelince onlara laf demeye bile gerek yok İstanbul gibi  Osmanlının  başkentinde  hdpkk  nın gerisine düşmüşlere ne desen boş.

Bu arada ak partinin 4 bakanı neden yüce divana yollamadığının sebebini de AYM nin dershane kararından sonra inşallah anlamışsınızdır.
Başlıkta dediğimiz gibi milletçe gluteus  maxımusumuz la  gülmeye devam….