HENDEK

Hendek'te Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Abone Ol

MÜSİAD’DAN BABAOĞLU’NA ZİYARET Sanayicilerimizin katkılarını önemsiyoruz MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, ziyarette MÜSİAD hakkında bilgi vererek, MÜSİAD’ın yurtiçinde toplam 81 ilde şubesi olduğunu ve Sakarya Şubesi’nin bunların içerisinde 5. Olduğunu ifade etti. Babaoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunan Yaşar Coşkun, Hendekle ilgili yapılacak olan ortak çalışmalarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başarı Temennisi MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, Genç MÜSİAD Enes Boz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Başkan Babaoğlu, “MÜSİAD’ın bugüne kadar yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettim. Hayırlı ve güzel çalışmalarınız dolayısıyla takdir ediyorum. Ülkemizin geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarda sanayicilerimizin katkılarını önemsiyoruz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın. Biz burada her zaman birlikte çalışmaya ve desteğe hazırız” dedi

BKV Enerji Firma Sahibi Ali Varoğlu’nu Hendek Belediye Başkanı Babbaoğlu makamımızda ağırladık. Hayırlı olsun ziyaretimize gelerek kendisini tebrik ederek başarılar dileyen Varoğlu'na gösterdikleri ilgi, keyifli sohbetleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

Başkan Babaoğlu'nu ASKF Başkanı Sayın Yaşar Zımba ve Yönetimini makamımızda ağırlayarak. Gösterdikleri ilgi, keyifli sohbetleri ve hediyeleri için teşekkürlerini dile getirdi.

Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu’na Amatör Spor Kulüpleri Sakarya İl Başkanı Yaşar Zımba Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Babaoğlu'na bir çiçek armağan eden Zımba tebrik edip başarılar diledi

PTT Başmüdürü Yılmaz Demir, Başmüdür Yardımcısı Sayın Nuri Kırşal ve Hendek Postane Müdürü Sayın Neşe Bahar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve bir plaket takdim etti. Başkan Babaoğlu gösterdikleri ilgi, keyifli sohbetleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

Sakarya Kartvel Gürcü – Laz Kültür Derneği Başkanı Mustafa Kolat ve Yönetimi Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu'nu makamımızda ağırladık. Babaoğlu ziyaretten ve gösterdikleri ilgi, keyifli sohbetleri için kendilerine teşekkürlerini dile getirdi.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }