HENDEK

Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu'na Ziyaretçi akını

Abone Ol

Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu'na Hayırlı olsun ziyaretine gelen Eski Hendek Alperen Ocakları Başkanı Sayın Yener Toprak'ı makamımızda ağırladı. Babaoğlu Yener Toprak'ın Gösterdikleri ilgi, keyifli sohbetleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

Bir Hayırlı olsun ziyaretide Sefa Dosem Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Davut Sefa ve Antrenörler Murat Sefa ve Mustafa Sefa Hendek Belediyesi Yeni Başkanı Babaoğlu nun makamına gelerek, Bir plaket hediye ettiler. Başkan Babaoğlu Gösterdikleri ilgi, keyifli sohbetler için teşekkürlerini dile getirdi.

Bugün bir anlam dolu ziyaret de Hendek Melek Nişancı Huzur Evi Müdürü Nurdan Avcı ve beraberindeki personeli ile Huzur Evinin nin çok değerli sakinleri, Başkan Babaoğlu'nu makamımızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Babaoğlu yapılan ziyaretten ötürü , yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını almak kadar güzel bir şeyin olmadığını belirterek çok teşekkür etti.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Hendek Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, antrenörler Zafer Başar, Ali Yıldırtan, Rıza Yetim, Suat Aydın ve Oğuz Birinci Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik ziyaretinde bulundu. Türk sporunun lokomotifi güreştir Hendek ilçesi olarak güreşlerde çok üst seviyelerde olduklarını ve Hendek’te güreşin gelişimi adına çok önemli mesafeler kaydettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Harun Kaynak, “Kulübümüzden sayısız Türkiye şampiyonu, Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıktı. Hendek olarak Türkiye’deki büyük illerle yarışıyoruz. Bir zamanlar; Şeref Eroğlu, Hamza Yerlikaya, Hakkı Başar gibi starlarımız vardı. Şimdi ise gençlerimizin bu güzel ataklarından aynı minval üzere büyük starlar olmalarını bekliyoruz. Türk milletinin geninde Ata sporu güreş her zaman vardır ve her zamanda inşallah başarılar ile bunu taçlandıracaktır. Türk sporunun lokomotifi, güreştir. Yapılan son Avrupa Şampiyonası’nda güreşçilerimiz 6 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya olmak üzere toplam 16 madalya kazanarak tarihi bir başarı elde etmiştir. Bu sporcuların arasına kulübümüzden de sporcu katmak hedefi ile ve sizlerin de desteklerinizle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. “dedi. Sizlerle gurur duyuyoruz Hendekli güreşçilerin Türkiye’de, Avrupa’da ve Dünya da aldıkları derecelerle her zaman göğüslerini kabarttıklarını söyleyerek “Hendek spor anlamında Sakarya’nın ve Türkiye’nin sporcu ve antrenör konusunda oldukça şanslı bir ilçesidir. Tüm branşlarda olduğu gibi güreşte de yüzümüzü güldürmeye devam etmektedir. Her yıl alınan Avrupa ve Dünya derecelerine bizleri ve Hendek halkını alıştırmıştır. Allah muvaffak etsin ve gücünüze güç katsın. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bundan sonra da aynı başarıları tekrarlayacağınıza ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Bu konuda her zaman sizlerin yanınızda olacağımı ve Hendek Belediye Başkanı olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağımı bilmenizi isterim.”dedi.

Sağlık ve sosyal hizmetler önceliğimiz Yerel seçimlerde Hendek Belediye Başkanı seçilen Turgut Babaoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Sedat Aydın, Hendek Sosyal Hizmet Müdürü Fatma Gülşen Dursun ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü İbrahim Baylan ve kurum çalışanları Başkan Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Babaoğlu “Başhekimimiz Sedat Aydın’a, Sosyal Hizmet Müdürümüz Fatma Dursun hanımefendiye ve Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz İbrahim Baylan ve değerli çalışanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Özellikle ilçemizde sağlık ve sosyal yardımlaşma konuları önceliğimiz ve sonuna kadar destek olacağız. Hastalarımızın, İhtiyaç sahiplerimizin, engellilerimizin, yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Vatandaşımızın güzel bir ilçede mutlu bir şekilde yaşamasını istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde olacak.”dedi.

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Sedat Aydın, Hendek Sosyal Hizmet Müdürü Fatma Gülşen Dursun ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü İbrahim Baylan ve kurum çalışanları Başkan Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türkiye Şampiyonlarından Başkan Babaoğlu’na ziyaret Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcuları, İlçe Spor Müdürü ve antrenörleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Hendek Karate Kulübü Sporcuları, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Mehmet Kara ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Her zaman yanınızdayım Başkan Babaoğlu, sporcuları tek tek tebrik ederek “ Karate kulübümüzün başarılarını biliyoruz. Bu başarılarda sizlerin de emekleri tartışılmaz, aldığınız derecelerinizle bunları ispatlamış durumdasınız. Hocamızı, sizleri ve ailelerinizi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. Belediyemizin siz değerli sporculara zaman zaman katkıları olmuştur, bundan sonra da elimizden geldiği kadar hizmetlerimiz devam edecektir. Spordan gelen bir başkanınız olarak her zaman yanınızdayım. “ diyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hendek İlçesi ve Ankara da faaliyet gösteren özel bir yapı firması olan Meşale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman ve ekibide Babaoğlunu makamımızda ziyaret ettiler. Ziyaretten ötürü Başkan Babaoğlu teşekkürlerini dile getirdi. Meshale Ekibi Babaoğlu'na hediye olarak büyük bir kılıç hediye ettikleri görüldü...

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }