HENDEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Hendek'teydi

Abone Ol

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek'teki gezi ve incelemeleri sonrası, Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Toçoğlu'nu Hendek Belediye Başkanı Ali İnci karşıladı. Belediye ziyaretinde Başkan İnci, Başkan Toçoğlu'na belediye birimlerini gezdirerek bilgi verdi.

Toçoğlu Hendek'teydi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti.

Toçoğlu Hendek'teydi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti.

aşkan Toçoğlu, Hendek'te ziyaretlerde bulunduklarını belirterek " Hendek hizmet çıtası yüksek olan bir ilçemiz. Bugün ziyaretler sırasında çalışmaları yerinde gördük, esnaflarımızı ziyaret edip, muhtarlarla bir araya geldik. Başkan Ali İnci'yi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" Dedi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ziyaretinden dolayı Başkan

Daha sonra Başkan Toçoğlu ve Başkan İnci, Hendek Belediyesi daire amirleri ile birlikte, Belediye Meclis Salonu'nda bir araya geldi. Çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan İnci, Başkan Toçoğlu'na el işlemesi vazo hediye etti.

Ziyarette, AK Parti Hendek ,İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve daire müdürleri hazır bulundu.

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }