Malum pandemi sebebi ile önemli bir işim olmadığı müddetçe dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum . Çarşıya pazara kalabalığa bakınca halkımızın duyarsızlığıda aşikar.

Bir esnafta küçük bir işimi görmeye gittiğimde bir bayanın eldivenlere baktığını gördüm esnaf da bayan müşterisi ile ilgileniyordu bende doğal olarak bayanın işinin bitmesini bekliyorum ve benden başka bekleyenler de var . bayan ay onu mu alsam , ay şunu mu alsam diye işi uzattıkça uzatıyor muhtemelen çocuğuna eldiven alıyor anlaşılan.

Baya fikir alışverişinden sonra 2 adet eldiven ayırdı ve esnafa dedi ki ay. Kendimede bitane alsammı diye sorunca benim tansiyon yükselmeye başladı ???? be hanım kendine eldiven alıp almamana esnaf mı karar verecek ? Ya kendin karar vereceksin yada kocana soracaksın .Alacaksan alırsın almayacaksan döner gidersin esnafı oyalayıp. Çileden çıkarmanın alemi nedir ? 2 eldivenden sonra pazarlık kısmına sıra geldi. Ben sabırla bekliyorum tabi ,pazarlık ve ödeme işlemi bitince.

Esnafa dedim ki ALLAH SİZE SABIR VERSİN.

Sırf alış veriş yapma yada gezme egosu yüzünden magaza magaza gezip mağaza çalışanlarını yada sahiplerini canından bezdirmenin alemi nedir anlamış değilim. Bir model beyenilir etiketine bakılır. Bedeni de uygunsa bütçesi de müsait ise  karar verip alınır .

Bu sıkıntılı dönemlerde esnafların çıldırıp böyle gıcık müşterileri kovup dövmeye kalkarsalar hiç şaşırmam 

SABIRLI ESNAF SİZLERİN KEYİF OYUNCAĞI DEĞİLDİR .