Seçim çalışmaları kapsamında öğlen saatlerinde Hendek İlçesi’ne gelen Ekrem Yüce; gece yarılarına kadar sürdürdüğü çalışmalarını Alpaslan Türkeş Caddesi üzerinde Esnaf ziyaretleri yaparak devam etti. 

Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Hendek Gençlik Kolları Fadıl Fide ve partililerin eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde, renkli anlar yaşandı. 

Hendek ilçesinin başlıca geçim kaynaklarından olan Fındık üreticilerine yeni dönemde mücdeler vereceklerini açıklayan Ekrem Yüce ,  Çaykur konusunda örnekler verek, çay üreticilerinin sorunlarını iyileştirdiklerini, sıranın fındık ürünün ihracatı ve bedellerinin iyileştirilmesi için tarım politikaları yürüteceklerini dile getirdi. 


YÜCE: “GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN VAKİT TÜRKİYE VAKTİ”

Ziyaretlerinde “Güçlü Türkiye için vakit Türkiye vakti” diyen Ekrem Yüce “Türkiye artık eskisi gibi kendisine yapılan dayatmaları kabul etmiyor. Türkiye artık İslam dünyası için bir lokomotif haline geldi. Müslümanlar Türkiye’ye bakarak tavırlarını belirliyorlar. Ümmetin tüm mazlumların umudu Türkiye 24 Haziranda bu umutları boşa çıkarmamak için sandık başına giderek Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a Meclis seçimlerinde AK Parti’ye mührü basmamız gerekiyor. Şimdi şahlanma vakti, vakit Türkiye vakti” diyerek konuşmasını tamamladı.