Hendek 2. OSB’yi ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Sakarya sanayide büyük bir ivme kazandı. 2. OSB’de ülkemizin ve şehrimizin önemli sanayi bölgeleri arasında yer alıyor. Her geçen gün gelişmesi, çevreci ve nitelikli sanayi ile şehrimize bu alanda bir farklılık katıyor. İnşallah yakalanan bu birlik ve beraberlikle Sakarya, üretimin şehri olmaya devam edecek” dedi.

Destek teşekkürü
2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, “Büyükşehir Belediyesi olarak Hendek OSB’mizin yanında oldunuz. Sanayi bölgemizin gelişimi için destekler sundunuz. Bugün metropol şehirlerin sanayi siteleriyle yarışan OSB’mize sunmuş olduğu katkılardan dolayı Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şahsım ve OSB’miz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çevreci ve nitelikli sanayi
Başkan Toçoğlu, “Sakarya sanayide büyük bir ivme kazandı. Hendek 2. OSB’de ülkemizin ve şehrimizin önemli sanayi bölgeleri arasında yer alıyor. Her geçen gün gelişmesi, çevreci ve nitelikli sanayi ile şehrimize bu alanda bir farklılık katıyor. Biz; Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicimizin yanında olduk ve çevreci sanayiden yana olduğumuzu her platformda dile getirdik. İnşallah Sakarya nitelikli ve çevreci sanayi anlayışıyla geleceğe ilerleyecektir” dedi. 

Üretimin şehri
Toçoğlu, “Bugün katma değeri yüksek ürünler şehrimizdeki OSB’lerde üretiliyor. Birçok ilçemizde yeni tematik sanayi siteleri kurulacak. Projeleri devam ediyor. Çevre hassasiyetini üst safhada tutarak şehrimizin yakalamış olduğu bu sanayi hamlesini inanıyorum ki yerel yöneticilerimiz başarıyla tamamlayacaktır. İnşallah yakalanan bu birlik ve beraberlikle Sakarya, üretimin şehri olmaya devam edecek” dedi.