Sakarya; kahvesiyle Osmanlı kültürünü yaşayacak

Çark Caddesi gelişiyor
Farklı lezzet ve kültürü bir arada yaşayan Sakarya, bünyesine yeni kattığı farklı konseptleriyle de, halkına ayrı bir keyif yaşatıyor. Merkezi Antalya’da bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Boğaçhan Göksu’nun yaptığı Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, Antalyalı iki arkadaşın girişimleriyle, Sakarya Çark Caddesi Kafeler Sokağı’nda hizmete kazandırıldı.

Sakarya’ya yatırım
Yeni açılacak bayiler ile birlikte Türkiye genelinde 62 şubesi bulunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, İşletme Sahipleri Kemal Birol Şenol ve Ali Çomaklı tarafından da 42. Şubesi Sakarya’da açıldı. Deneyimli 25 personel kadrosuyla üç katlı hizmet veren Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, Sakarya halkına ve şehir dışından gelen misafirlere Dünya kahvelerini farklı aroma ve sunumu ile kahve kültürüne ayrı bir keyif katıyor.

Farklı tat ve keyif birarada
Kahve kültürüne önem veren Sakarya, Bayramefendi Osmanlı Kahvecisiyle de, Osmanlı kültürünü yaşayacak. Farklı ve rengarenk bir dekor içerisinde özellikle tadacakları Osmanlı ve Efe kahvesiyle, farklı lezzeti keyifleriyle birleştirecek olan misafirler, nezih bir ortamda diğer tatlarla da keyiflerine keyif katacaklar.