Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi’nin 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına 19 Eylül de başlaması nedeniyle, ziyarette bulunan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Başkan Püsküllü ile birlikte bir süre sohbet etti. Rektör Elmas ve Dekan Karahan, SAÜ Eğitim Fakültesi’ne desteklerinden dolayı Başkan Püsküllü ’ye teşekkür etti.

Eğitim Şehri Hendek

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Püsküllü, eğitime her zaman destek olduklarını belirterek “ Eğitim şehri Hendek’imizde, eğitim ile alakalı her zaman üzerimize düşen ne varsa destek vermeye çalışıyoruz. Üniversitemiz ile birlikte el ele Hendek’imiz için daha güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun “ Diyerek, ziyaretten dolayı Rektör Elmas ve Dekan Karahan’a teşekkür etti.