İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı SEBAP Değerlendirme Toplantısı öncesinde önce Kurumumuzu , sonra Kaymakamlığı ziyaret ederek Hendek 'te eğitimi konuştular.


SEBAP Değerlendirme Toplantısı 29.02.2012 Çarşamba günü saat 10.30 'da İlçemiz Öğretmeneevin de gerçekleştirildi. Toplantıda , İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz SANDIKÇI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, SEBAP Danışma Kurulu Üyeleri ve okul müdürleri hazır bulundular.Toplantıda saygı duruşu ve İstiklâl Marşı 'nın okunmasının ardından ilçemiz 2010 ve 2011 SBS ve YGS sonuçları ile 2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1. ve 2. KDS 'nin analizinin yapıldığı sunumu yapmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN söz aldı.Sunumlardan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz SANDIKÇI yaptığı konuşmada, "Çocukların iyi eğitim almaları ülkelerin kalkınmasıyla doğrudan ilgilidir. 


Tüm yatırımlar kaliteli eğitim ortamı oluşturmak için yapılmaktadır. Hedefimizi büyük tutmalıyız. Dağın zirvesini hedeflemezsek, ne yaparsak yapalım o dağın eteklerinde dolaşırız dururuz. Zirveyi hedefleyip ulaşamasak da önemli değil, er geç zirveye ulaşacağız diye düşünmeliyiz. " dedi.