DÜNYA KARATE ŞAMPİYONU ENES ERKANDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Enes Erkan Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan  Ortaokulu’nda düzenlenen başarı adlı söyleşi programına katılarak çocuklara moral aşıladı. Çocukların Teog sınavları öncesi çocuklara moral olması amacıyla Okul Müdürü Sayın Aykut Duman’ın daveti üzerine söyleşiye katılan Dünya Karate Şampiyonu Enes Erkan’a ilgi oldukça büyüktü. 

Söyleşide Enes Erkan, karate sporuna ilk adımından itibaren karşılaştığı zorlukları, olumsuzlukları ve başarılı geçmişini çocuklara aktararak Teog sınavı öncesi çocuklara pes etmemeyi ve sınav öncesi moral aşılamayı başardı. 



Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulundaki söyleşiye Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Feyzullah köstereli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabri Doğan, Türkiye Karate Federasyonu Menajeri Sayın Hikmet Şaha ve Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörlerinden Sayın Soner Açıkyol’ un katıldığı söyleşiye sınava girecek çocukların ilgisi oldukça yüksekti.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Feyzullah Köstereli söyleşi programına katılan Sayın Enes Erkan’ a ve Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Müdürü Aykut Duman’a programa eşlik Eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ a ,Türkiye Karate Federasyonu Menajeri Hikmet Şaha’ ya ve Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörlerinden Sayın Soner Açıkyol’ a Teşekürlerini iletirken;’ başarı adlı söyleşi programımızın çok güzel geçti. Programa katılan şampiyon Enes Erkan’ ı ve Milli Takım menajeri Sayın Hikmet Şaha’ ya çocuklarımıza destek oldukları için teşekkür ediyorum. Teog sınavı öncesi çocukların böyle örnek kişileri dinlemesi ve örnek alması, çocuklarımızın başarıların daha da filizlenmesine sebep olacaktır. Bu anlamda programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabri Doğan;’ programın tertibini yapan Okul Müdürümüz Sayın Aykut Duman’ a ve bizleri kırmayıp programa katılan Şampiyon Enes Erkan ve Milli Takım Menajeri sayın Hikmet Şaha’ ya ve İlçe Spor Müdürümüz Sayın Feyzullah Köstereli’ ye  teşekkür ediyorum programı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum’ dedi.