2018 - 2019 yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı 27 Ekim Cumartesi günü çok amaçlı salonda gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği Başkanı Nazif USTA ve Okul Müdürü Recep YAZICI´nın konuşmaları ile başlayan kurulda geçici divan teşekkülünün ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporu ibra edildi.

2017-2018 yılı dönem sonu bilançosunun da ibra edilmesinden sonra zorunlu organların seçimine geçildi. İki dönem yönetim kurulu başkanlığını başarı ile yürüten Başkan Nazif USTA, yeni dönemde görev almak istemediğini belirtirken Şule GENÇ´in başkanlığında  genel kurula sunulan liste oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda seçilen üyeler tarafından gerçekleştirilen toplantıdaki görev dağılımı neticesinde 2018-2019 öğretim yılında Okul Aile Birliği başkanı Şule GENÇ oldu.



Yönetim ve denetleme kurulunun seçiminin ardından 2018-2019 yılı tahmin bütçesi kabul edildikten sonra seçilen yeni yönetim kurulu yapılacak harcamalar için genel kurul tarafından yetkilendirildi. Genel kurulun ardından Nazif USTA, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine ve başkan Şule GENÇ'e başarı dileklerinde bulundu.