Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulunda gerçekleştirilen öğrenci meclisi başkanlık divanı seçimleri büyük bir heyecana sahne oldu. Okul Müdürü Aykut DUMAN " Milletvekili seçimlerini aratmayacak bir nitelikte olan okul başkanlığı seçimlerinde;öğrencilerimize yerleşik bir demokrasi ile birlikte seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amacı ile gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini ve seçimlerin öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ile karşılandı" dedi.


Adaylarımızın bir hafta süresince yapmış oldukları çeşitli çalışmalar seçime heyecan katarken hazırlanan afişler, ilan ve seçim sloganları öğrenciler tarafından beğeni topladı.




Seçim kurulunun denetiminde gerçekleştirilen oy kullanma işlemi  saat 14:30’da tamamlandı ve öğrencilerimizin neredeyse tamamı oy kullandı.  Kısa sürede sonuçlanan oy sayımı adaylarımıza büyük bir heyecan yaşattı.

Yapılan sayım sonucunda 604 geçerli oyun büyük bölümünü alan 8-H sınıfı öğrencimiz Ayşegül GÜLMEZ 276 oy ile okulumuzun öğrenci meclisi başkanı oldu. 143 oy alan 8-E sınıfı öğrencisi Tuğba AKALIN öğrenci meclisi başkan yardımcısı oldu.



Oylama sonucunda 76 oy alan 8-A sıfını öğrencisi İrem ALTUN ile 66 oyun sahibi 8-C sınıfı öğrencisi Talha Burak YURDAGÜL öğrenci meclisi katibi seçildi.