SUBÜ Kariyer Merkezi tarafından yaklaşık 100 öğrenciye yönelik olarak ‘Kelebek Etkisi ve Kişisel Motivasyon’ eğitimi düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından ‘Kelebek Etkisi ve Kişisel Motivasyon’ başlıklı bir eğitim düzenlendi. Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime konuşmacı olarak Sapanca MYO Öğr. Gör. Zuhal Erol katıldı.

Çeşitli programlarda öğrenim gören yaklaşık 100 öğrencinin yer aldığı eğitimde Erol, öğrencilere motivasyonlarını yükseltmeye yönelik tavsiyelerde bulunurken, kelebek etkisi teorisi hakkında bilgiler vererek motivasyon ve kişisel gelişim ile kelebek etkisi arasında bir bağ kurdu. Hayatın normal akışında karşılaşılan bireylerin ve durumların tesadüfü olmadığını belirten Erol, öğrencilere okulda yaşadıkları ve gelecekte iş hayatında yaşayabilecekleri zorluklarla baş etme yöntemlerini anlatarak motivasyonu yükseltmeye yönelik tavsiyelerde bulundu.

‘Kelebek Etkisi ve Kişisel Motivasyon’ eğitimi düzenlendi.

Eğitim sonunda bazı öğrencilere kitap hediye edilirken KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Gökdemir Ekici ise Öğr. Gör. Zuhal Erol’a teşekkür belgesi takdim etti.

‘Kelebek Etkisi ve Kişisel Motivasyon’ eğitimi düzenlendi.