Bir önceki Başkan İbrahim Özbek güven tazeleyerek, Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Okul aile Birliği başkanı seçilerek güven tazeledi. 

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi veli ve aile birliği toplantısında konuşma yapan Okul Müdürü Şerif Özbakkal okul ile ilgili şöyle konuştu.

550 kişilik öğrenci kapasitesine sahip olduklarını belirten okul müdürü, bir çok çalışmalar yürüttüklerini belirterek yeni dil ve yeni bir laboratuvar kazandırdıklarını dile getirdi.

Yapılan faaliyetlerde para talep etmiyoruz. Veliler den tek isteğimiz öğrencilerin gelecekleri konusunda velilerin öğrencileri nin eğitim ve öğretimlerinin özen göstermelerini istiyoruz. Olayın Maddi ve fiziki boyutları nın konusunda gereken özenin sağlıyoruz. Öğrencilerin çalışma performanslarını artması gerekli. Geçmiş dönemde görev yapan okul aile birliği üyelerne teşekkürlerini dile getirdi. 

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Okul aile birliği ve veli toplantısında konuşma yapan Okul Müdür Yardımcısı Hasan Yıldırım, şu konulara değinerek, velilerin öğrencilerine gereken önemi vermelerini istedi. 

DEVAMSIZLIKLAR DİZ BOYU

"Gereksiz devamsızlıkların çok aşırı olduğunu dile getirerek, Öğrencilere tanınan 10 günlük devamsızlık süresini çok çabuk harcadıklarını dile getirerek, öğrencilerin devamsızlık mazeretlerinin çoğunun boş olduğunu, devamsızlık haklarını dolduran öğrencilerin sınıfta kaldığını belirtti. Sms sistemini yenilediklerini , okul konusunda sms çektiklerini dile getiren Müdür Yardımcısı Yıldırım , Velilerin öğrencilerinden bilgi sahibi olabilmeleri için  teknolojinin tüm nimetlerinden yararlandıklarını belirti.

SİGARA BÜYÜK SORUN

Öğrencilerin ciddi oranda bay ve bayan öğrencilerin sigara içme oranın çok yüksek olduğunu dile getirerek disiplin kurulu olarak yaptırım uygulayacaklarını dile getirdiler.

AKILLI TELEFON KULLANIMI HAT SAFHADA

"Yönetmelikte derste telefon kullanımının yasak olduğunu belirten Müdür Yardımcısı Yıldırım , Sosyal medyada yapmış oldukları paylaşımlarındaki oldukça önem arz ettiğini, her isteyen istediği yerde istediği paylaşımı yapamayacağını belirterek bunların disiplin suçu olduğunu belirtti. Yaşanan sorunlar nedeniyle velilerden destek istiyoruz" diyerek konuşmalarına son verdi

Geçmiş döneme ait okul aile birliği harcamaları ve mevcut tutarların ibraz edilmesiyle devam eden aile birliği toplantısına , seçim ile devam edildi.

2015-2016 yılı Okul aile birliği seçimlerinin yapılması için divan kurulu kuruldu. Ardından Yeni aile yönetim kurulunun seçimine geçildi.

Seçim 5 asil ve 5 yedekten ve bu kurulu denetleyecek 1 denetim kurulu ve bir yedek denetim kurulundan oluştu. 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

İbrahim Özbek - Asiye Alkaya - İbrahim Çam - Cihat Pehlivan - Huriye Kuşcan 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Mehmet İslam - İbrahim Çetin - Sevim Kır - Abdullah Aydın - Cüneyt Alkaya 

DENETİM KURULU 

Adil Özyurt - Yusuf Tarhan

Geçmiş yönetimin Başkanı ve Başkan Yardımcısının göreve devam etmesi husunda yapılan oylama sonucu, okul aile brliği yönetim güven tazeledi.