Hendek’te Her şeyi İlk Kez 23 Nisan Kutlayacak Öğrencileri için hazırladı

Hendek ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri sosyal medya üzerinden başladı, Öğretmenleri öğrencilerinin coronavirus kapsamında okullarına gidememeleri nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı için, 1 sınıf öğrencilerinin bayramlarını çok farklı bir etkinlikle kutladı.

Hendek Ziya Gökalp İlkokulu 1 C Sınıfı, Sınıf Öğretmeni Murat Er, öğrencilerinin bu mutlu gününde onlara bir sürpriz yaparak, okulda yer alan sınıflarındaki sıralarına kendi fotoğraflarını ekleyerek, sınıfı 23 Nisan bayram yerine çevirdi. Sınıfı bayraklarla süsleyen sınıf öğretmeni Murat Er, her bir öğrencisinin, isimlerinin ve fotoğraflarının yer aldığı görselleri sıralarının üzerine yerleştirerek, bir video hazırladı.

21 öğrencisi olduğunu belirten sınıf öğretmeni, hazırlamış olduğu videoya “Okulu Özleyenlere…” başlığıyla Okulun dışarıdan sınıfa kadar olan alanı öğrencileri için, Barış Manço'nun “Bugün Bayram” adlı şarkısıyla seslendirdiği, bir video hazırladı, hazırlanan videoyu öğrenci velilerine göndermesiyle başladı. Sınıf Öğretmeni Murat Er, öncelikle öğrenci profil fotoğraflarını hazırladığını, ardından sınıf tahtasını düzenlediğini ve bayrakları asarka sınıfı bayram yerine çevirdiğini belirtti.

Sınıf Öğretmeni Er “Öğrencilerimin Okulda İlk bayramları olacaktı, sınıfı beraber süsleyecektik, ama olmadı. O Mutluluğu, Heyecanı bi nebze yaşasınlar istedim” dedi. Öğrencileriyle video konferans yöntemi ile bayramlarını kutladıklarını, her öğrencinin kendi evlerinde, bir köşeyi süslediklerini, şiirler okuduklarını, piyona çalıp şarkılar söyleyerek 23 nisan çocuk bayramlarını hep birlikte kutladıklarını belirtti.