Hendek’te Okullarda Hijyen Kurslarına başlandı…
Milli Eğitim İlçe Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre , içinde bulunduğumuz salgın hastalık nedeniyle Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Hijyen Kursları düzenlenmeye başlandı.

Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce; Hızla yayılan ve insanların sağlığını tehdit eden Covid - 19 salgınına karşı öncelikli olarak, Hendek ilçemizde ki okullarımızda görev yapan idareci, öğretmen, personellere yönelik "Salgın Döneminde Hijyen Kuralları" kurs programı düzenlenmiştir. Bugün itibari ile 46 kurs planlanmış bu kurslarda toplamda 887 kişiye eğitim verilmektedir. Bu kursların 2 hafta içerisinde tüm okullarımızda görev yapan idareci öğretmen ve personeller yapılması sağlandıktan sonra servis şoförü, rehber personel, kantin çalışanı ve velilerimize de yapılması planlanmaktadır.
Bu dönemde velilerimize yönelik aşağıda belirtilen 15 adet kurs programını okul idareleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile okullarımızdaki tüm velilerimize açmayı açılmasını planlamakta.
- Salgın Döneminde Çocukla İletişim
- Salgın Döneminde Evde Eğitici Oyun Etkinlikleri
- Salgın Döneminde Öz bakım Becerileri
- Salgın Döneminde Sağlıklı Beslenme
- Salgın Döneminde Öğretmenle İletişim
- Salgın Döneminde. Verimli Ders Çalışma Teknikleri
- Salgın Döneminde Zaman Yönetimi
- Salgın Dönemi Eğitiminde Sosyal Etkileşim
- Salgın Döneminde Aile İçi İletişim
- Salgın Döneminde Uzaktan Eğitim Okur Yazarlığı
- Salgın Döneminde Eba Okur Yazarlığı
- Salgın Döneminde Din Eğitimi
- Salgın Döneminde Ders Kitabı Okuryazarlığı
- Salgın Döneminde Öğrenci Rehberliği
- Salgın Döneminde Hijyen Kuralları
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |