Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce; Hızla yayılan ve insanların sağlığını tehdit eden Covid - 19 salgınına karşı öncelikli olarak, Hendek ilçemizde ki okullarımızda görev yapan idareci, öğretmen, personellere yönelik "Salgın Döneminde Hijyen Kuralları" kurs programı düzenlenmiştir. Bugün itibari ile 46 kurs planlanmış bu kurslarda toplamda 887 kişiye eğitim verilmektedir. Bu kursların 2 hafta içerisinde tüm okullarımızda görev yapan idareci öğretmen ve personeller yapılması sağlandıktan sonra servis şoförü, rehber personel, kantin çalışanı ve velilerimize de yapılması planlanmaktadır.

Hendek’te Okullarda Hijyen Kurslarına başlandı…

Öğrencilerimizin daha hijyenik ortamlarda eğitim almaları ve bulaşıcı hastalıklara karşı korunmaları için; kurs yapan öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve kurslara katılan tüm öğretmen ve personellerimize teşekkür ediyoruz.

Hendek’te Okullarda Hijyen Kurslarına başlandı…Hendek’te Okullarda Hijyen Kurslarına başlandı…Hendek’te Okullarda Hijyen Kurslarına başlandı…

Bu dönemde velilerimize yönelik aşağıda belirtilen 15 adet kurs programını okul idareleri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile okullarımızdaki tüm velilerimize açmayı açılmasını planlamakta.

  1. Salgın Döneminde Çocukla İletişim
  2. Salgın Döneminde Evde Eğitici Oyun Etkinlikleri
  3. Salgın Döneminde Öz bakım Becerileri
  4. Salgın Döneminde Sağlıklı Beslenme
  5. Salgın Döneminde Öğretmenle İletişim
  6. Salgın Döneminde. Verimli Ders Çalışma Teknikleri
  7. Salgın Döneminde Zaman Yönetimi
  8. Salgın Dönemi Eğitiminde Sosyal Etkileşim
  9. Salgın Döneminde Aile İçi İletişim
  10. Salgın Döneminde Uzaktan Eğitim Okur Yazarlığı
  11. Salgın Döneminde Eba Okur Yazarlığı
  12. Salgın Döneminde Din Eğitimi
  13. Salgın Döneminde Ders Kitabı Okuryazarlığı
  14. Salgın Döneminde Öğrenci Rehberliği
  15. Salgın Döneminde Hijyen Kuralları