Törene Hendek Kaymakamı Sayın Orhan BURHAN, İlçe Belediye Başkanı Sayın İrfan PÜSKÜLLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Sabri DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürlerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.
    
Karne Töreni bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Mehmet KILIÇ açılış konuşmasını yaptı.
   
Okul Müdürü konuşmasında; “Karneler çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Unutmayalım ki başarı ve başarısızlıkta çocuklarımız kadar anne ve babalarında payı büyüktür” dedi.
 
 Yeniyüzyıl İlkokulu Ana sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzikli gösterinin ardından karne töreni yapıldı.
 
Öğrencilerin karneleri Hendek Kaymakamı Sayın Orhan BURHAN, İlçe Belediye Başkanı Sayın  İrfan PÜSKÜLLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın  Sabri DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet TURGUT ve Mehmet ASLAN tarafından dağıtıldı.

 






Okul Müdürü Mehmet KILIÇ karne programına katılan protokol üyelerine teşekkür ederek, tüm öğrenci ve velilere iyi tatiller dileklerinde bulundu.