Tüm Yurtta olduğu gibi Hendek’te de 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin sona erdi. Bugün Hendek ilçe genelinde karne törenleri yapılarak öğrencilere karneleri takdim edildi. 

Hendek İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır Kazımiye İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin sona ermesiyle dolayısıyla Hendek Kazımiye İlkokulu ve Ortaokullarında düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldular. 

Hendek Kazimiye Mahallesinde yer alan okul da düzenlenen karne törenlerine ; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhuriyet  Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Kazimiye Okul Müdürleri, Hendek Kazimiye Mahalle Muhtarı Yaşar Devrim, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Öğretmenleri ve Öğrenci velileri katıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet ederek, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden İlçe Kaymakamı, başarı ve huzurla tamamlanan bir dönemin ardından tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi.