Muhafazakarlık, dindarlık ve modernlik
Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen  “Muhafazakârlık, dindarlık ve modernlik” konulu konferans yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Taraf Gazetesi Yazarı ve Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Doç. Dr. Ferhat Kentel ve Ekopolitik Başkanı Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ergün Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı programın moderatörlüğünü Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Şimşek yaptı.
Yoğun katılım
“Muhafazakarlık, Dindarlık ve Modernlik” konularının tartışıldığı programın organizasyonu PDR Öğrencisi Serhat ÖZDİLİ ve SAÜ Eğitim Fakültesi tarafından hazırlandı. Açılış Konuşmasını yapan Serhat Özdili, Türkiye’de bu üç kavramın yeterince anlaşılamadığını belirterek, böyle bir organizasyonu gerçekleştirmek mutluluk duyduğunu ifade etti.
Soru cevap
Panelistler 25’er dakikalık sunumunun ardından panel soru cevap olarak devam etti. Panelin sonunda katılımlarından ötürü Doç. Dr. Ergün Yıldırım’a eski öğrencisi SAÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Nesrin Akıncı Çötok tarafından plaket verilirken, Doç. Dr. Ferhat Kentel’e plaketi programı organize eden PDR Öğrencisi Serhat Özdili tarafından verildi.