Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrencileri bu yılda zor şartlarda sürdürdükleri projeler ile Teknoloji festivali'nde finale kalan bir projeye imza attılar.

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni Ahmet Ferda AZER, öğrencileri Mustafa GILAVUZ ve Umut Hasan TAŞKIN,  LPG'li araçların, gaz kaçağı ve sızıntı durumlarında oluşturduğu tehlikeyi ortadan kaldırmak, sürücü, yolcu ve çevredeki insanları korumak için tasarladılar.


Hendekli Öğrenciler Teknoloji Festivali'nde Finale KaldılarHendekli Öğrenciler Teknoloji Festivali'nde Finale KaldılarHendekli Öğrenciler Teknoloji Festivali'nde Finale Kaldılar

Bu yıl 24 - 28 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak olan Teknofest Havacılık,. Uzay ve Teknoloji festivali'nde finale kalan ekibimiz il / ilçemizi başarı ile temsil edecekler.

Hendekli Öğrenciler Teknoloji Festivali'nde Finale Kaldılar

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN öğretmenimiz Ahmet Ferda AZER, öğrencileri Mustafa GILAVUZ ve Umut Hasan TAŞKIN'ı yaptıkları bu güzel projeden dolayı tebrik etti.