Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 Vizyon Belgesinde çocuklarımızın ilgi yetenek ve mizaçları doğrultusunda gelişimleri için okullarımızda tasarım ve beceri atölyesi kurulmasını öngörüyor.

Bu amaçla Yeniyüzyıl İlkokulunda Tasarım ve Beceri atölyesi açıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Hendek Kaymakamı Orhan BURHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÇUHADAR, okul müdürleri ve projeye destek olan firma yetkilileri katıldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ Tasarım ve Beceri Atölyelerine yabancı olmadığımızı bu tür çalışmaların artarak devam edeceği ve Bakanlığımızın 2023 vizyonunda pilot okulların belirlendiğini ve bunların yakın zamanda faaliyetlerine başlayacaklarını belirtti.


İlçe Kaymakamı Orhan BURHAN emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. Bu tür çalışmaların öğrencilerimizin geleceği için olumlu etki oluşturacağını, öğrencilerimizin bu çalışmalarla daha da başarılı olacağını belirtti. Projeye destek olan Cargill firması ve Meşale gruba İlçe Kaymakamı Orhan Burhan tarafından plaket takdim edildi.