Hendek Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Öğrencileri yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi makamında ziyaret ettiler.

2011-2012 Eğitim- Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Yeni Mahalle İlköğretim Okulu  öğrencileri, Okul Müdürü Dursun Kaplan ve öğretmenleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi makamında ziyaret ettiler.

Eğitim ve kültür şehri

Başkan İnci, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ederek " Yeni eğitim öğretim yılında Hendek eğitim kalitesinde çıtayı daha da artıracaktır. Çocuklarımızın daha kaliteli bir eğitim almaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler de daha gayretkar olup başarılı bir eğitim dönemi geçirmelisiniz.  Bizler bu güne kadar okullarımızın taleplerini elimizden geldiğince karşılamaya çalıştık ve yine bize düşen ne varsa yapmaya çalışacağız. İlçemiz tam bir eğitim ve kültür şehri konumundadır. Bizler elele verip Hendek´te eğitimcilerimiz ile birlikte, eğitim kalitesini daha üst seviyelere çıkarmalıyız. İlçemiz her alanda birincilikler elde etmeyi başardığı gibi eğitim de üst seviyelere çıkmayı başaracaktır. Bunun için okul yönetimi ve öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor.  Yeni eğitim öğretim yılınızda hepinize bir önceki eğitim öğretim yılından daha da başarılı bir yıl diliyorum." Dedi.
 
Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Müdürü Dursun Kaplan, Başkan İnci´ye eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek, okullarındaki başarıyı en üst seviyelere çıkarma gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan İnci ziyaret sonunda öğrencilere ve öğretmenlerine yeni eğitim öğretim yılı anısına çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar da Başkan İnci’ye teşekkür ederek çiçek verdiler.