Koca yürekli miniklerden örnek davranış. Minik öğrencilerin harçlıklarını biriktirerek Emniyet Teşkilatına ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışladıklarını öğrenen Başkan Babaoğlu, minik çocukları örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.

Bayraktepe Derneği İrfan Mektebi Yaz Okulu öğrencileri, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, Bayraktepe Derneği Başkanı Özcan Nalbant, Genel Sekreter Osman Aydın, Okul Müdürü Tuba Küçük ve öğretmenleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyarette bulunarak, çiçek ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

Harçlıklarını bağışladılar

Minik öğrencilerin kendi harçlıklarını biriktirerek Emniyet Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yapmış oldukları bağışla sergiledikleri örnek davranış için tebrik eden Başkan Turgut Babaoğlu, “15 Temmuz gibi bir hainliği Allah milletimize bir daha yaşatmasın.  Türk Milleti inşallah bir daha bu acıları yaşamayacaktır. Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan hainlere milletimiz 15 Temmuz günü cevabını vermiştir. Ülkemiz üzerine hain emelleri olanlar, 15 Temmuz da olduğu gibi yine karşısında Türk Milletini bulacaktır.  Gençlerimiz çocuklarımız, büyüklerimiz ve hepimizin bilinçlenmesi ve hainlere göz açtırmamamız dileğiyle hepinizi kutluyorum “ dedi.