2020 - 2021 eğitim öğretim yılı sonunda okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi 1 Temmuz Perşembe günü okul bahçemizde gerçekleştirilen "Mezuniyet Töreni" ile uğurladık.

Mezuniyet törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, okul müdürleri, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Öğrencilerimizi bu mutlu günlerinde aileleri ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Hendek Şehit Mahmutbeyde Mezuniyet Töreni...ŞEHİT MAHMUTBEY GÜÇLENEREK BÜYÜYOR

Sunuculuğunu Elif Liman ve Yiğit Hacıooğlu'nun üstlendiği tören, Okul Müdürümüz Recep Yazıcı'nın selamlama ve açış konuşmasıyla başladı. Şehit Mahmutbey Ortaokulunun olumlu imajının her geçen gün arttığını, pandemi sürecinde de eğitim-öğretim hizmetlerinin aksatılmadan sürdürüldüğünü dile getiren Yazıcı, konuşmasında emeklerinden dolayı tüm paydaşlarımzıa teşekkür ederek 2021 yılı mezunlarına bundan soraki haytlarında başarı ve mutluluk diledi. Açış konuşmasından sonra velilerimiz adına Nagihan Karabeke, öğretmenlerimiz adına Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Osman Özbey, mezun olacak öğrencilerimiz adına ise Selcan Kapan duygularını ifade etti.

Hendek Şehit Mahmutbeyde Mezuniyet Töreni...

OKUL BİRİNCİSİ MELİS ARI

Sekizinci sınıf öğrencilerimizin yedinci sınıf öğrencilerimize bayrak ve flama tesliminden sonra  okulumuzdan derece ile mezun olan öğrencilerimize hem plaket takdim edildi hem de bu öğrencilerimiz okulumuz tarafından ödüllendirildiler. Okul üçüncüsü Azra Yılmaz'a ödülü Cumhuriyet İlkokulu Müdürü İbrahim Doğan, okul ikincisi Arda Toygur'a ödülü Okul Aile Birliği Başkanı Şule Genç, okul birincisi Melis Arı'ya ise ödülü Belediye Başkanı Turgut Babaoğu tarafından takdim edildi. Okul birincisi olan öğrencimiz Melis Arı, okul kütüğüne ismini çakarak ismini ve derecesini ölümsüzleştirmiş oldu. Ardından protokol üyeleri tarafından şube rehber öğretmenlerimize çiçek takdim edildi.

Hendek Şehit Mahmutbeyde Mezuniyet Töreni...

MEZUNİYET BELGELERİNİ ALDILAR

Törenin son kısmında mezun olacak olan öğrenciler isim isim sahneye çağrılarak mezuniyet belgelerini şube rehber öğretmenlerinin elinden aldı. Konfetiler eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyet sevincisini doyasıya yaşayan öğrencilerimiz töreninin bitiminde aile büyükleri ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.