450 öğrenci mezun oldu

SAÜ Hendek Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Hendek Meslek Yüksek Okulu bahçesinde yapılan törene öğrencilerin aileleri de katılarak, çocuklarının mutluluğunu paylaştılar.

Zamanı boşa harcamayın

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN yaptı. Eren “ Öğrencilerimiz aileleri için bu gün gurur günüdür. Sabırla çocuklarınızı okuttunuz. Siz öğrencilerimiz, bugün üniversite mezunu olarak hayata atıldınız. Aldığınız eğitim çerçevesinde, kamu ve özel sektörlerde en iyi ve en dürüst şekilde hizmet ederek ülkemizin kalkınması için çalışacaksınız. Başta aileniz olmak üzere tüm ülkemizin sizlerden beklentisi buydur. Çağımızın gerekleri doğrultusunda sürekli kendinizi geliştirerek, sizlere verilen emeklerin karşılığını topluma ve ülkemize katacağınız faydalarla göstereceksiniz. Zaman akıp geçiyor, onu durdurmamız mümkün değil. Onun için zamanı boşa harcamayıp, başarılı çalışmalar yapmanızı temenni ediyor, bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum “ Dedi.

Aranılan eleman olun

Kaymakam Mustafa Ayhan da konuşmasında “ Öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyorum. Meslek Yüksek Okulları sanayimize özellikle ara eleman dediğimiz nitelikli eleman ihtiyacını karşılayan ve değişik branşlarda öğrenci yetiştiren bölümlerdir. Burada aldığınız eğitimle aranılan eleman olmanızı arzu ediyorum. Çalışma hayatınızda almış olduğunuz eğitimin çok büyük bir önemi vardır. Başta aileler olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyorum Dedi.

Verilen emekleri boşa çıkarmayacağız

Okul birincisi Sena Türkoğlu da bir konuşma yaparak “ İki yılın tatlı telaşını geride bırakarak, bugün hep birlikte mezuniyet mutluluğunu paylaşıyoruz. Bundan sonraki hayatımızda değişime ayak uydurarak, bizden bekleneni gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Ailelerimizin de başarılarımıza büyük rolü vardır. Onların inancı ve destekleri ile bugünlere geldik. Bizlere emeği geçen başta ailelerimiz, hocalarımız ve Hendek’te kaldığımız sürece destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizlere verilen emekleri boşa çıkarmayacağız “ Dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerinde derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

Program sonunda hep birlikte kepler havaya atıldı.