Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 3+1 Eğitim Modeli ve Sakarya Üniversitesi Lisans ile Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği kapsamında öğrencilerin hak ve yükümlülükleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenli bir şekilde yapmakta olduğu bilgilendirme toplantılarının 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemine ait 1. toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıdan önce Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünden Neriman KANBUR Akademik Personele ve öğrencilere değişim programlarına katılım ve yurtdışına çıkışlar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

 Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör.  Nur GAZANFER’in 3+1 Eğitim Modeli, öğrencilik haklarının doğru bir şekilde kullanılması ve derse yazılma işlemleri hakkında öğrencileri bilgilendiren konuşmasının ardından bölümlerinde Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazananların belgelerinin takdim törenine geçildi. 


Törende 2014-2015 Bahar Yarıyılı sonunda 4.00 üzerinden 4.00 tam not ortalaması ile birinci olarak dönemini tamamlayan öğrenciler Elektronik Teknolojisi Bölümü Öğrencisi Mert DEMİREL ile Elektrik ve Enerji Bölümü Öğrencisi Abdul Samet AYAZ’a Yüksek Onur belgelerini Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Katılımın ve başarılı öğrenci sayısının dikkat çektiği tören, Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu. 

2014-2015 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında 

Yüksek Onur Belgesi Alan Öğrencilerimiz

Mert DEMİREL, Abdul Samet AYAZ, Mustafa ERDOĞAN, Murat KOÇYİĞİT, Muhammed Mustafa ÇAM, Furkan Murat EKŞİ, Ömer Faruk PEHLİVAN, Çağatay SİNOPLU, Fatih KARAMAN, Ahmet BİLEN, Sinan YETİMOĞLU, Yusuf MERCAN, Sedat BAYRAK, Resul KARAGÜZEL, Erdal ERDOĞAN, Cansu UYSAL, Mahir YAVUZ, Mesut KILIÇARSLAN, Serdar ÇAKMAK, İrfan BAYRAKTAR, Melek COŞKUN, İzzettin ÇELİK.


Onur Belgesi Alan Öğrencilerimiz

Halil Aslan KILIÇ, Büşra DEMİRCİ, Sinem KILIÇ, Emir YILDIRIM, Deniz KELEŞOĞLU, Muhammed ALACALI, Zekeriya PEHLİVAN, Meltem ZEYBEK, Murat UĞUR, Ali Nail ÖZTÜRK, Cihat ÖRS, Evren TOPAL, Alparslan YILDIRIM, Abdüssamed ATASAYAR, Emre KURT, Mustafa Gökhan ETİK, İrem TOPCU, Şükran BÜYÜK, Yunus Emre AKDENİZ, Sevim BULUT, Sedanur AYDIN, Damla YILMAZ, Özge ÇEVİK, Bilge KOÇAR, Canan AKARSU, Selim Can BAŞCI.