Hendek Cumhuriyet İlkokulunun organize ettiği 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü programı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ’un katılımlarıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Hendek Cumhuriyet İlkokulu tarafından organize edilen etkinliği ;  Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi SAĞIROĞLU, Şube Müdürümüz Bedir BAYRAM, Hendek Cumhuriyet İlkokulu İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Düzenlenen program kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN ve katılımcılar Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde yer alan sarı engelli bandı üzerinde gözlerini bağlayarak görme engelli bireyler gibi farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ böyle bir program hazırladıkları için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN ve Cumhuriyet İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etmiş ve engelli bireylerin sadece bir gün değil hergün farkında olmamız gerektiğini belirtmiştir.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ olmak üzere programa katılan öğretmen, öğrenci ve velilere katkılarından dolayı teşekkür etmiştir.