Bahar mevsiminin gelmesi ve eğitim-öğretim döneminin bitmesine az bir süre kalması sebebiyle öğrencilerin yorgunluklarını atması ve öğretmen, öğrenci, veli kaynaşması amacıyla düzenlenen kermes ve bahar şenliğinde çok renkli görüntüler ortaya çıktı. Çeşitli yarışmalar ve oyunlar düzenlendi. Gönüllü olan tüm öğrenci ve velilerin katıldığı kaşıkla top taşıma yarışması, eşli ayak bağlama yarışması, dart yarışması ve voleybol turnuvası tüm katılımcıların son derece eğlenmesini sağladı.

Yarışmalara öğrenci ve velilerin eşleşerek katılabilmesi herkesin kaynaşmış olduğu manzaralar ortaya çıkardı. Bunun yanı sıra gün boyu müzik eşliğinde öğrenciler, öğretmenler ve veliler birlikte dans etti, halaylar çekildi.

Öğrenci velileri tarafından hazırlanan çeşitli yiyeceklerin yanında, sucuk ekmek, mısır, dondurma, pamuk şeker gibi yiyeceklerin ve öğrencilerin Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım derslerinde hazırlamış oldukları el işi ürünlerin satıldığı kermeste elde edilen gelir Okul Aile Birliği aracılığıyla okulun ihtiyaçları için kullanılacak. Bahar şenliğinde okulun bahçesine çocuklar için oyun parkı da kuruldu. Çocukların özellikle ilgi gösterdiği oyun rodeo oldu. Bunun yanında ok atma, sanal gerçeklik ve şişme oyun parkurunun yanı sıra palyaço sayesinde çocuklar doyasıya eğlendi. Okulun 5/A ve 7/A sınıfı öğrencileri de halk dansları gösterileriyle güne renk kattılar.

Okul Müdürü Nevzat YUMRU, öğrencilerin yorgunluklarını atmaları, eğlenmeleri ve velilerin kaynaşması bakımından çok güzel bir etkinlik gerçekleştirildiğini söyleyerek, bahar şenliği ve kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve tüm misafirlere içten teşekkürlerini sundu.