“Let’s become language friendly schools”

Atike Hanım’ın projesi

Proje koordinatörlüğünü Atike Hanım Anadolu Lisesi’nin yaptığı Avrupa Birliği Bakanlığı Erasmus Plus Projesi “Let’s become language friendly schools” ilk toplantısı gerçekleşti. Romanya, Bulgaristan, İspanya ve İtalya’dan temsilcilerin katıldığı proje başlangıç toplantısına Atike Hanım Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Özbakkal, İngilizce öğretmeni Emine Paslı, Zeynep Başak Ateş ve İlhan Ateş evsahipliği yaptı.

Belediye’yi ziyaret

Toplantı sonrasında Hendek Belediyesi’ni ziyaret eden proje ortaklarına Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan evsahipliği yaptı.  Ziyarette, misafir öğretmenler Başkan Yardımcısı Sinan Baylan ile bir süre sohbet edip, proje ile ilgili bilgi verdi.  Baylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ İnşallah Erasmus projesi ile ülkeler arasında, okullar arasında ve ilçeler arasında güzel bir bağ oluşur. “ dedi. Baylan, Atike Hanım Anadolu Lisesi yöneticilerini de proje konusundaki çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Amaç; dil eğitimini güçlendirmek

Sinan Baylan misafirlerine Hendek hatırası çini tabak hediye edip, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Romanya, Bulgaristan, İspanya ve İtalya’dan gelen öğretmenler de Baylan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler. “Let’s become language friendly schools” projesi okullardaki dil eğitimini güçlendirmeyi hedefliyor.