Beylice İlkokulu idareci ve öğretmenleri, okul veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemleri almak ve yaşam koşulları nedeni ile okula gelemeyen aileleri, evinde ziyaret ederek bilgilendirmek amacı ile köy köy, mahalle mahalle öğrenci evlerini ziyaret ediyorlar.

Okul müdürü Gökhan OĞUZ koordinatörlüğünde yürütülen çalışma “Geleceğimiz İçin Size Geleceğiz” adı verilen projeye dönüştürülerek okula taşımalı eğitim kapsamında gelen tüm öğrencileri ve öğrenci velilerini ziyaret ettiler.


Proje kapsamında ilk olarak Düzce ili Gümüşova ilçesi Dededüzü, Pazarcık ve Yeşilyayla köyleri ve İlçemiz Hacimbey mahallesinde bulunan öğrenci velileri ziyaret edilmiştir.

Yapılan bu çalışma veliler tarafından büyük memnuniyetle karşılanmış ve öğretmenlere teşekkürlerini ifade etmişlerdir. Hatta okulda öğrencisi olmayan ve Hacimbey mahallesinde ikamet eden yaşlı bir kadın öğretmenlerin önünü keserek “Allah sizden razı olsun. Biz zamanında öğretmeni bile göremezdik. Şimdi sizler çocukların ayaklarına geliyorsunuz. Allah aşkına sizlere bir şeyler ikram edeyim. Benim evime de buyurun.” diyerek bir süre öğretmenlerle sohbet etmiştir.


Okulda öğrenciler tarafından da büyük ilgi gören bu çalışmaya gelecek sene de devam edileceği belirtiliyor.