Eğitim birinci önceliğimizdir

Kuntoğlu, Başkan Püsküllü’yü ziyaret etti

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Kuntoğlu’na, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Gevher, Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Cansız ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan eşlik etti. Başkan Püsküllü ve Kuntoğlu, Hendek’teki eğitim ve öğretim ile ilgili bir süre sohbet edip görüş alışverişinde bulundular.

Uyumlu çalışma

Kuntoğlu, Başkan Püsküllü’ye, Hendek’te, belediye olarak eğitime yönelik vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek, il milli eğitim müdürlüğü ve belediyenin uyum içerisinde çalışması ile eğitim kalitesinin daha da artırılacağını dile getirdi.

Eğitim bizim için önemli

Başkan Püsküllü, ziyaretten dolayı Kuntoğlu’na teşekkür ederek “ Eğitim bizim için çok önemlidir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için elimizden gelen desteği yapmaya hazırız. Gelecek nesillere en iyi eğitim öğretim ortamını bırakmak birinci önceliğimizdir. Bu konuda da il milli eğitim müdürlüğümüz ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz  “ Dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Gevher, Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Cansız ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ile birlikte Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.