8.5 milyon TL’ye

Milli Eğitim Bakanlığı 2015 yılında Hendek İlçesi’ne 24 derslikli lise yapılması için düğmeye bastı. 2015 yılı yatırım planına alınan ve 8.5 milyon TL’ye mal olması planlanan 24 derslikli okul Hendek Okullar Kampüsü içerisine yapılacak. Hendek eski Belediye Başkanı Ali İnci’nin söz beyannamesinde söz verdiği projelerden birisi daha yerine geliyor. Hendek Belediyesi tarafından oluşturulan “Okullar Kampüsü” içerisine geçtiğimiz yıl yapılan 16 derslikli Anadolu Teknik Meslek Lisesi’nde sonra aynı kampüs içerisine 24 derslikli yeni bir lise daha yapılıyor.



Eğitim şehri “Hendek”

Hendek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci, Hendek Belediyesi logosunda 5 tane yıldızın olduğunu ve bunlardan birinin “Eğitim”i temsil ettiğini ifade ederek, “Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Hendek “Eğitim Şehri” olacak.  Belediye başkanlığımız süresinde verdiğimiz sözlerin bizi bağladığını daha da önce söylemiştik. Bunlardan biri de ilçemize yeni bir lise kazandırılmasıydı.  Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ile birlikte bu çalışmaları yapacağız.

Halkımızın bize olan güvenini dün boşa çıkarmadığımız gibi bugünde boşa çıkarmayacağız. Yeni lise Hendek’e hayırlı olsun“dedi