Yeni Yatırımlarla Büyüyen Sakarya

Sakarya birçok olumlu göstergeyle yatırımlara açık bir bölge. Şehrimizin daha da büyümesi için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Devam eden kurul çalışmaları ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgiler veren Dirim, “İşlerini kurmak isteyen kadınlarımıza destek olma konusunda başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Değişen ve gelişen Sakarya için kadın ve erkek tüm girişimcilere önemli sorumluluklar düşüyor. İnşallah sivil toplum kuruluşları ile birlikte projeler geliştirecek, yeni yatırımları şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

Ortak Sorumluluğumuz

Başkan Toçoğlu, “Ekonomik kalkınmada sürekliliği yakalayabilmek için toplumun tüm kesimlerine görevler düştüğünün farkındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak bu doğrultuda yeni projeler üretiyor, üniversitemiz, STK’larımız ve diğer aktörlerle birlikte çalışıyoruz. Sakarya’nın Türkiye’de öncü şehirler arasında yer alması konusunda yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Ekonomik kalkınma konusunda beraberce çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

Gençlerimiz Proje Üretmeli
Programın devamında SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Alican Sak ve beraberindeki heyeti ağırlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Genç girişimcilerin tüm sektörlerde yatırımlar hayata geçirmesini diliyoruz. Yerli sanayiyi teşvik konusunda tüm girişimcilerimize görevler düşüyor. Sakarya birçok olumlu göstergeyle yatırımlara açık bir bölge. Şehrimizin büyümesi genç girişimcilerin bu konudaki etkili çalışmalarıyla yakından ilgili. Bizim bu konudaki desteklerimiz artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.