TBMM Başkanı Kahraman’dan Toçoğlu’na tebrik

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Sakarya’nın 17 Ağustos 1999’da yaşanan acı depremin yaralarını sardığını büyük bir memnuniyetle müşahede ettim. Bu noktada yoğun emekler sarfeden Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’nu tebrik ediyor ve Sakarya’nın daha güzel günlere kavuşmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve ilçe belediye başkanları yer aldı.

Sakarya için üreteceğiz

Meclis Başkanı Kahraman’ı Sakarya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Farklı millet ve kültürlerden insanların bir arada yaşadığı şehrimizde TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman’ı ağırlamaktan son derece memnun olduk. Sakarya olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya depremin izlerini silmiş

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Necip Fazıl Kısakürek’in şehride diyebileceğimiz Sakarya’nın, 17 Ağustos 1999’da yaşanan acı depremin yaralarını sardığını büyük bir memnuniyetle müşahede ettim. Bu noktada yoğun emekler sarfeden Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’nu tebrik ediyor ve Sakarya’nın daha güzel günlere kavuşmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.