Çamlıca Mahallesinden

Çamlıca Mahallesinden Merhum Mahmut Kardeş’in oğlu, Ahmet Kardeş’in ağabeyi, Fatih ve Ümit Kardeş’in amcası, Avni ve Kani Canbaz’ın dayısı, Mehmet Kardeş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Çamlıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden Yaşar Köse’nin babası, Merhum at arabacı Kadem Tiryaki’nin Kayınçosu, Muammer Usta, Avni Arslan, Murat Öğrek ve Nasır Öner’in kayınpederi, İlçemiz esnaflarından berber Mehmet Bayram ve Mustafa Tiryaki’nin dayısı, Uğur Usta, Serhat Arslan, Cağfer Öğrek, Burak ve Muhammet Köse’nin dedesi, Muhammet Hamdi Köse vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni camide kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Hamitli Mahallesinden

Hamitli Mahallesinden Merhum (Fırtına) Ahmet Akıcı’nın eşi, Ali ve Fevzi Akıcı’nın annesi, Ali İhsan Ancak, Selim, Bedri, Kadir, Süleyman, Yaşar, Mustafa ve Ziya Akıcı’nın yengeleri Müşerref Akıcı Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Hamitli mahallesinde Kılınacak öğle Namazına Müteakip Hamitli Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden , Hamitli Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...