Hendek Karadere Mahallesinden

Karadere Mahallesinden olup İstanbulda ikamet eden Merhum Ziya Korkmaz’ın oğlu, Merhum Osman, Ali ve Rıdvan Korkmaz’ın kardeşi, Sinan ve Murat Korkmaz’ın amcası, Sedat, Salih ve Sabit Güden’in eniştesi, Mümin Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi bügün Karadere Mahallesinde ikindi namazına müteakip Karadere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum İbrahim Ufuk’un oğlu, Alaattin Özgü’nün yeğeni, Mustafa Ufuk’un ağabeyi, Aydın Özgü’nün halasının oğlu, Ömer Ufuk’un dedesi, Ali Ufuk’un babası, Asım Ufuk vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’de Dereboğazı Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden

Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden Merhum İlyas Yılmaz’ın eşi, Mustafa ve İsmail Yılmaz’ın annesi, Ahmet, Ali, Necati, Mehmet, İsmail ve Selahattin Altıntaş’ın ablası, Güner Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bügün Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinde öğle namazına müteakip Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Kadir Kırval’ın oğlu, Güven ve Abdurrahman Kırval’ın amcasının oğlu, Sefa Adanır’ın kayınbiraderi, Oğuz Aksel’in kayınpederi, Ahmet Aksel’in dünürü, Büşra, Hülya ve Hacer Kırval’ın babası, Ayhan Kırval vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16:30 Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden, Başpınar Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...