Hendek Yeni Mahalleden

Yenimahalleden Merhum Osman Yetim’in kızı, Bayram, Hızır, Ali Osman, Ayhan, Orhan Yetim’in kız kardeşi, Niyazi Ateş’in eşi, Sinan, Muhammet Ali, Aleyna ve Salih Ateş’in annesi, Recep Ali, Enes, Şeyma Yetim, Nagihan Özşık’ın halası, Aynur Ateş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yenimahalledeki hanesinden alınarak Kırktepe Mahallesi Camiine getirilecek kılınacak İkindi namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilyurt Mahallesinden

Yeşilyurt Mahallesinden ilçemiz esnaflarından doğalgazcı Ali Kalkan’ın kardeşi, Ahmet Kalkan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilyurt Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yeşilyurt Mutlu Tepe Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilyurt Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...