Hendek Esentepe Mahallesinden

Esentepe Mahallesinden Reşat, Hüseyin, Metin ve Ertan Akan’ın babası, Önder Gider’in dedesi, Fehmi Akan’ın ağabeyi, eski Muhtar, Nurettin Akan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Esentepe Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Esentepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Adres: Esentepe mah.merkez.

Hendek Nuriye Mahallesinden

Nuriye Mahallesinden Hakan Kılnaz’ın babası, Doktor İsmail ve Cihat Pehlivan’ın dayısı, Mustafa Koç, İsmail Baykal ve Bilal Tunç’un kayınpederi, Mehmet, Ali ve Yaşar Kılnaz’ın amcasının oğlu, Veysel Karala’nın eniştesi, Zeki Kılnaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Nuriye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Nuriye mah. Merkez.

Düzce Cumayeri ilçesinden

Düzce Cumayeri ilçesinden Merhum Çavuşun Kazım Kuru’nun oğlu, Dursun Kuru’nun ağabeyi, Eşref ve Ümit Kuru’nun babası, Orhan Kuru Vefat Etmiştir. Cenazesi bugün Cumayeri Sapağı Camiinde kılınacak Öğle namazına mütakip Cumayeri ilçesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Düzce Cumayeri ilçesi.

Hendek Esentepe Mahallesinden,  Nuriye Mahallesinden Vefat eden , Düzce Cumayeri ilçesinden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...