Hendek İmam Hatip lisesi mezunları Türkiye'nin dört bir tarafında görevlerini yapmaya başladı. Bodrum Merkez Camii İmamı Hendek İmam Hatip Lisesi Mezunu Erol Bulca nın misafiri olarak bölgeye giden Ensar Koç’un Yatsı Ezanı, bölge halkını mest etti.

Muğla'nın bir ilçesi olan dünyaca ünlü tatil yöresi Bodrum Merkezinde yer alan Bodrum Merkez Camiinde yatsı ezanı okuyan Hendek İmam Hatip Lisesi Mezunu ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara Birincisi Ensar Koç alınan izinler doğrultusunda misafir olduğu Camii Den okumuş olduğu yatsı ezanı dinleyenleri adeta mest etti…

Bodrum Merkez Camii’nde 5 dakika 40 saniye süreyle okunan Yatsı Ezanı sonrasında, bölgeden geçmekte olan çok sayıda turist camiye akın ederek,  ezanı kimin okuduğunu anlamaya çalıştılar.

Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı nın izni ile okunan Muhteşem yatsı ezanını Bodrum Merkez Camide okunmasına izin verdikleri için Kapancı’ya teşekkürlerini şöyle dile getirdi “Bugün bizleri makâmında misafir ettiler. Misafirperverlikleri, ilgi ve alâkaları için muhterem hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Hendek İmam Hatip Lisesi Mezunu ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara Birincisi  Ensar Koç, Hendek’in adını Ankara Kocatepe Camiinde İbrahim Çakıllı Hoca ile okudukları Çifte Ezan ile Türkiye’de ve dünyada milyonlarca kişiye ulaşmasını sağlamıştır.