KARANLIK GÜNLER

Başkan Babaoğlu açıklamasında, “Türkiye tarihi boyunca demokrasisine ve iradesine vurulan darbelerle sarsılmış, her defasında büyük acılar yaşamıştır. Masumlara ve mazlumlara eziyetle, türlü türlü işkencelerle Türkiye’yi karanlığa sürükleyen millet ve demokrasi karşıtları, tarihler boyunca lanetle anılacaktır.

ÜLKÜCÜLER

Kara gün olan 12 Eylül 1980 darbesinde ülküdaşlarımız birlikte vatan sevdalıları, haksız ve hukuksuz yere suçlanmış, tutuklanmıştır. Darbeciler, insanlık onuruna yakışmayacak şekilde, hayatları karartılan, ailesinden ve sevdiğinden koparılan ülkücü ve milliyetçi kadrolara akla, ahlaka, vicdana ve insanlığa sığmayacak muamelelerde bulunmuşlardır.

RAHMETLE ANIYORUM

Suçsuz yere idam edilen, kara zindanlarda hayatlarını kaybeden Türk milliyetçilerini, ülküdaşlarımızı ve bu memleketin vatansever evlatlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ağır bedeller ödeyen Türk Milliyetçileri 12 Eylül’de zulme boyun eğmediği gibi, 15 Temmuz’da da haine geçit vermedi. Hülasa 15 Temmuz’da Türk Milleti kazandı.

BAYRAĞIMIZ DALGALANACAK

Türk Milliyetçileri olarak vatanımıza ve milletimize el uzatmaya kalkan, haine ve düşmanlara asla geçit vermeyeceğiz. Türklük için mücadele eden bu davanın neferleri; Mete Han’dan Osman Gazi’den, Mustafa Kemal Atatürk’ten Başbuğ Alparslan Türkeş’ten aldığı bu bayrağı asla yere düşürmeyecektir.

RUHLARI ŞAD OLSUN

Ne Mamak Cezaevini, ne C5’i, ne 12 Eylül’ü ne de zulmü asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Hayatta olan ve o zor günleri yaşayan, işkence ve her türlü zulme maruz kalan büyüklerimize Allah’tan uzun ömürler diliyorum. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, hayatlarını kaybeden tüm dava büyüklerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun.