Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut 2 hafta önce oynanan karşılaşmanın hemen ardından bir takım sosyal medya paylaşımıyla, taraftarın sinirlerini hoplatmış, koyun çoban ilişkisini atıfta bulunmuş ve ardından paylaşımını kısa süre sonra silmişti. Bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yapma gereğinde bulundu. Açıklamasında şu bilgilere yer verdi... 

"Geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabım üzerinden yapmış olduğum ve bir kaç dakika  sonrasında başka yerlere çekilip maksadını aşacağını düşünerek sildiğim paylaşım yüzünden şahsıma bazı eleştiriler gelmesi üzerine bir açıklama yapma gereği duydum.

Yapmış olduğum paylaşımın cefakar Hendekspor taraftarları ile hiç bir ilgisi yoktur. 2 yıldır onurla yürüttüğüm Hendekspor Başkanlığı görevimde hiç bir taraftarımızla saygı sınırlarını aşan bir diyaloğum olmadı, olamaz da.

Yaşam tarzını saygı ve sevgi üzerine kurmuş bir insan olarak beni bunun dışındaki mecralara çekmeye çalışan insanlara asla müsaade etmeyeceğimi özellikle belirtmek isterim.

Arkadaşlarımla birlikte ömrümün son 2 yılını gecemizi gündüzümüze katarak her şeyimizden fedakarlık ederek Hendekspor’un başarısı için mücadele etmekteyiz.
Sözlerim yanlış anlaşıldı ise herkesten özür dilemeyi kendime borç bilirim.

Saygılarımla.

Adil Karabulut
Hendekspor Kulübü Başkanı"