Dün akşam saatlerinde Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Hendek Kargalıhanbaba da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar Babaoğlu’nu Meşhale ve Havayif gösterileri ile karşıladı.

Kahvehanenin balkonuna bir sandalye üstüne çıkan Babaoğlu şöyle konuştu ; “Beni düşünen birilerinin olması güzel, Allah Razı olsun. Girerken inanın bu kadar kalabalığı görünce bide gençlerimiz , böyle bir karşılama yapınca yapınca bende ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım baktım bitmiyor uzaktan selam verdim. Cümleten selamün aleyküm hepinize hayırlı akşamlar. Sevgili bu köyümüzün çok kıymetli gençlerine bu güzel karşılamaların dan ötürü, emeği geçen herkese, ismini sayamadığım bu karşılamayı bizler için düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu kardeşiniz 2014 yılında yine sizlerin huzuruna çıktı, allaha şükür ki hamdolsun, belki seçimi kazanamadık ama kaybetmedik, seçimin sonuçları istediğimiz gibi çıkmasa da, sizler gibi çok değerli  dostlarımızı, arkadaşlarımızı kazandık. Bazen sonuçlar istediğimiz gibi olmayabilir, ama insanların gönüllerine girebilmek, sadece sayısal sonuçlarla olmuyor. Ben sizlerin gönüllerine girdiğimi düşünüyorum, benim içinde en önemli mekan sizlerin gönülleridir. Çünkü ben makamların geçici olduğunu, belediye başkanlığının , milletvekilliğinin , bakanlığın, cumhurbaşkanlığının , hepsinin geçici olduğunu , ama en nihayeti, dönüp dolaşacağımız hendek’in meydanında kavlan ağacının dibinde, çay içe bilmemiz lazım, birbirimizin yüzüne bakabilecek kadar samimiyet olması lazım. Arkamızdan güzel şeylerin konuşabiliyor olması lazım. Bizim amacımız hedefimiz, evet belediye başkanlığını kazanmak. Namusumuzla şerefimizle adamlığımızla dik duruşumuzla sizlerin gönlündeki yeri muhafaza edebilmemiz lazım.” dedi ve konuşmalarına devam etti.

Babaoğlu Kısa , Orta ve Uzun Vadeli projelerin de mahalle sakinlerine anlattı. Mevcut Muhtar Adayı Seymen Uzun ve Mahalleden Muhtar adayı olan muhtar adaylarını tanıtım.

Babaoğlu Sözlerine Şöyle Devam Etti; “Biz küçük yerde yaşıyoruz, hep yüz yüze bakacağız, diğer adaylar benim için bişeyler atıyorlar tutuyorlarda hiç kimseyle o noktafa muaatap olmayacağım, kötü söz sahibinindir, çünkü ben seçimden sonra yüz yüze baktığımızın farkındayım. kimsenin yüzüne  bakamayacak birşey söylemeyeceğim, vatandaş kötü söz zü sahibine iletecektir.”