“Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik yaklaşık 4 aydır yürütülen çalışmalar kapsamında; İlimiz Merkezinde yürütülen takip ve tarassut çalışmaları neticesinde 6 şüpheli şahıs uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan yakalanmış, bu şahıslara uyuşturucu maddeleri sattığı tespit edilen şahıslara yönelik 08 / 01 / 2015 günü yapılan eş zamanlı operasyonda K.P.(29), O.Y.(25) ve A.S.Ç.(19) isimli şahıslar yakalanmış, çalışmalar neticesinde şahıslardan toplam 40 gram esrar maddesi, 3 adet uyuşturucu uyarıcı hap ve 6 paket halinde satışa hazır vaziyette 6 gram sentetik cannabinoid maddesi ele geçirilmiş, şahıslar 09/01/2015 günü sevk edildikleri adli makamlarca K.P. ve O.Y. isimli şüpheliler TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiş, A.S.Ç. isimli şahıs Adli Kontrol cezası almıştır.  

Ayrıca il dışından temin etmiş olduğu, toz esrar maddesini, İlimiz genelindeki kullanıcılara sattığı tespit edilen N.D.(32) isimli şahsa yönelik 01/01/2015 günü yapılan operasyonda 851 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs 02/01/2015 günü çıkarılmış olduğu adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir. 

Son 1 hafta içerisinde Uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran şahıslara yönelik yapılan 8 farklı sokak çalışmasında 8 şahsa Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan işlem yapılmış, bu şahıslardan toplam 13,46 gram uyuşturucu esrar maddesi, 31 adet uyuşturucu uyarıcı hap ele geçirilmiştir.   

Sakarya Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız olarak devam edecektir.” denilmektedir.