Bir süre önce başlayan ve Hendek Yağbasan Mahallesinden yer alan dolgu malzemesi yükleme alanında aynı günde yaşanan kamyonun devrilmesi, sonucunda iş kazası yaşandığı. Her iki olayın arasından geçen altı saatlik süreçte ve olaylarda can kaybının yaşanmaması sevindirirken, iki kamyon şöförü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandığı, çalışmaların nedenli riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Hendek D-100 karayolunda balçık çamur tortularının oluşmasına ve diğer otomobillerin yoldan çıkmalarına neden olan çalışmalarla ilgili olarak, önlemlerin alınmaması D-100 karayolunda tehlikeli anların yaşanmasına, ölümlü trafik kazalarının oluşmasına neden oluyor.

Bölgede yaşanan iş kazaları bültenine şöyle yansıdı…

İŞ KAZASI

Hendek - Hendek Yağbasan Mahallesinde, 18 Haziran 2020 Perşembe günü saat:06.00 sıralarında, K. isimli otoyol proje şantiyesi içerisinde G.A.(1976’d.lu/E) yönetimindeki kamyon ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

İŞ KAZASI

Hendek - Hendek Yağbasan Mahallesinde, 18 Haziran 2020 Perşembe günü saat:12.00 sıralarında, K. isimli otoyol proje şantiyesi içerisinde L.E.(1974’d.lu/E) yönetimindeki kamyon ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.